Ελλάδα

Νοσοκομείο Αττικό: Σοκ με νεκρό 50χρονο στις τουαλέτες – Πώς τον εντόπισαν

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Πέμπτης, στο νοσοκομείο «Αττικόν», όταν βρέθηκε νεκρός 50χρονος χρήστης ναρκωτικών ουσιών, σε τουαλέτα για το κοινό, μη προσβάσιμη, λόγω εργασιών, κατά το τελευταίο διάστημα.

Η δυσοσμία οδήγησε τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο εκτιμάται ότι ο 50χρονος έκανε χρήση ουσιών, όπως φάνηκε από τα ευρήματα στη σορό του.

Επρόκειτο για ασθενή, με σοβαρά προβλήματα υγείας, ο οποίος είχε νοσηλευτεί δύο φορές, από τον περασμένο Μάρτιο, στο ίδιο νοσοκομείο, προκαλώντας αρκετά προβλήματα, καθώς δεν τηρούσε τους κανόνες νοσηλείας.

Και τις δύο φορές είχε εξαφανιστεί, μετά από αρκετές ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα οι γιατροί να έχουν προχωρήσει στην έκδοση πειθαρχικών εξιτηρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε γίνει αντιληπτό, ότι ενώ νοσηλευόταν, εξακολουθούσε να κάνει χρήση ουσιών και εκτιμάται ότι γνώριζε καλά σε ποιο σημείο θα μπορούσε να απομονωθεί.

Από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να προσδιοριστεί ο χρόνος του θανάτου του και, φυσικά, πόσες ώρες μεσολάβησαν μέχρι τον εντοπισμό της σορού του.

Show More

Related Articles

Back to top button