ΧαλάνδριΘέατρο

Η τρελή του Σαγιό από το ΠΑΜΕ «Θέατρο από εργάτες για Εργάτες» την Κυριακή 24-9 στη Ρεματιά

Η Τρελή του Σαγιό του Ζαν Ζιροντού από την ομάδα του ΠΑΜΕ «Θέατρο από εργάτες για Εργάτες» την Κυριακή 24-9 στη Ρεματιά Χαλανδρίου και Σάββατο 30-9 στο υπαίθριο θέατρο Ηλιούπολης “Δημήτρης Κιντής”

Μια παρέα αδίστακτων κερδοσκόπων φτιάχνει μια εταιρεία εκμετάλλευσης του Παρισινού υπεδάφους. Η Ωρελύ, η αποκαλούμενη «Τρελή του Σαγιό», μια εκκεντρική Παριζιάνα αντιλαμβάνεται το σχέδιο των κερδοσκόπων να πλουτίσουν από το πετρέλαιο που υποτίθεται ότι υπάρχει, αδιαφορώντας για τις καταστροφικές συνέπειες. Η Ωρελύ, μαζί με τις εξίσου ιδιόρρυθμες φίλες της οι οποίες προτιμούν να ζουν στην ασφάλεια των αναμνήσεων και του χθες, αποφασίζουν ότι πρέπει να αντιδράσουν και να δράσουν…..

Ο Ζιροντού γράφοντας το έργο δεν προφήτευσε το σήμερα, απλά το χθες επαναλαμβάνεται έως και σήμερα και θα επαναλαμβάνεται, όσο οι ζωή μας και ότι υπάρχει γύρω της, θα θεωρείται αναλώσιμο υλικό για να πλουτίζουν οι επιτήδειοι.   Ο πρόεδρος της εταιρείας την οποία σχηματίζουν οι κερδοσκόποι του έργου αποκαλύπτει: «η εξουσία μας χάνει, εκεί που οι φτωχοί ακόμα χαίρονται.»

μα ο λαός του Σαγιό τραγουδάει: Να ξυπνήσουμε ήρθε η ώρα !!!!

Οι παραστάσεις μας ξεκινούν στις 8,30 μ.μ. Το έργο διαρκεί 1ώρα και 40 λεπτά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Show More

Related Articles

Back to top button