ΕλλάδαΝέαΕιδήσεις

Αποκάλυψη μηχανοδηγών ΟΣΕ: «Χυδαία ψέματα και κοροϊδία»

Στην αποκάλυψη ότι σήμερα Δευτέρα (15/5) ένα τμήμα 130 χλμ. του σιδηροδρομικού δικτύου, από την Λάρισα ως το Πλατύ, λειτουργεί ως μονή γραμμή, προχώρησε με ανάρτησή του ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ Κώστας Γενηδούνιας.

Όπως αναφέρει σχετικά, σχολιάζοντας την «επανεκκίνηση» του ΟΣΕ, «την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης, πριν από λίγο, μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει μονή γραμμή μεταξύ Λάρισας-Πλατέως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων, γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- δεν έχει κλειδούχο».

Ο ίδιος μάλιστα κάνει λόγο για «χυδαία ψέματα», από την κυβέρνηση, που «ολοκληρώνει την κοροϊδία» και αποκαλύπτει ότι «στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία».

Η ανάρτηση:

Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων, γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα». Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία – , ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε. Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία.

Show More

Related Articles

Back to top button