Ειδήσεις

Αγωνία για τους ανθρώπους που εγκλωβίστηκαν στην απέραντη λίμνη που έχει καλύψει τα χωριά του Θεσσαλικού κάμπου.

Μεταμόρφωση και Παλαμάς έχουν εξαφανιστεί κάτω από το νερό. Αγωνία και για την υπερχείλιση του Πηνειού.

Αγωνία για το τι θα αποκαλυφθεί κάτω από τα λασπόνερα, μόλις πέσει η στάθμη των υδάτων και οι δυνάμεις διάσωσης αποκτήσουν πρόσβαση στα σπίτια που έχουν καλυφθεί από την απέραντη λίμνη που έχει καλύψει τα χωριά του Θεσσαλικού κάμπου.

Αυτή την ώρα ο αριθμός των θυμάτων είναι άγνωστος, δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί με ακρίβεια, καθώς υπάρχει αδυναμία επικοινωνίας με αρκετές περιοχές. Όπως και δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάσταση όλων των εγκλωβισμένων που αναμένουν βοήθεια. Οι δυνάμεις διάσωσης προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα σπίτια που έχουν καλυφθεί από λάσπη.

Αυτή την ώρα ο αριθμός των αγνοούνων δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί με ακρίβεια, καθώς υπάρχει αδυναμία επικοινωνίας με αρκετές περιοχές. Όπως και δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια η κατάσταση όλων των εγκλωβισμένων που αναμένουν βοήθεια.

Με αυτά τα δεδομένα ο φόβος να αυξηθεί ο αριθμός των θυμάτων είναι ο εφιάλτης των δυνάμεων που δρουν στο πεδίο και των επιτελών που συντονίζουν τις επιχειρήσεις. Η κατάσταση επιδεινώνεται από τη διάσπαση των δυνάμεων, καθώς επιχειρούν σε μία τεράστια περιοχή, (Βόλο, Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα).

.

Show More

Related Articles

Back to top button