ΠολιτικήΕλλάδαΝέαΕιδήσεις

Το κίνημα Νέα Πολιτική Δημοκρατική Κοινωνική Αναθέσμιση συμπαρατάσσεται με τον Γιάννη Σγουρό

Την υποστήριξή της στον Γιάννη Σγουρό και στην παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» ανακοίνωσε το Κίνημα «Νέα Πολιτική, Δημοκρατική Κοινωνική Αναθέσμιση» ενόψει των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής.

Η συνεργασία των δύο πλευρών επισφραγίστηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Γιάννη Σγουρό και στο Στρατηγό ε.α. Γενικό Γραμματέα του Κινήματος Δημήτρη Κυπριώτη, καθώς κοινή συνισταμένη είναι η ανάγκη για ισχυρή, ανεξάρτητη, έντιμη, περιφερειακή διοίκηση στην μεγαλύτερη περιφέρεια του τόπου προς όφελος των πολιτών.

Ο Γιάννης Σγουρός σε δηλώσεις του τόνισε ότι «Ο μόνος τρόπος να ανατρέψουμε τις αντιλήψεις και νοοτροπίες του χθες είναι να δημιουργήσουμε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία στη βάση κοινών αρχών και αξιών που θα ανταποκρίνεται στα προβλήματα των πολιτών και όχι των λίγων και των αρεστών όπως γίνεται σήμερα με γνώμονα τη νομή του δημοσίου χρήματος. Οι δημόσιες ζυμώσεις που εδώ και μήνες γίνονται με πολίτες, κοινωνικούς φορείς και κινήματα ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων και η ανταπόκριση που υπάρχει, δείχνουν τον δρόμο για την ανατροπή. Παράλληλα δείχνουν τον δρόμο για το πως οικοδομούνται υγιείς, διαφανείς συνεργασίες στη βάση προγραμματικών αρχών σε αντίθεση με τις εφήμερες συνεργασίες που βασίζονται στο δούναι και λαβείν».

Από την πλευρά τους η «Νέα Πολιτική» Κίνημα Δημοκρατικής Κοινωνικής Αναθέσμισης, στην πορεία προς τις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές, δηλώνει ότι η Παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» της οποίας ηγείται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, πληροί κατά τον καλύτερο τρόπο Αρχές και Αξίες για την Πατρίδα και τον Άνθρωπο, όπως ακριβώς και το Κίνημά μας και για αυτό στηρίζει απερίφραστα την Παράταξή του.

Επίσης η «Νέα Πολιτικη» εκτιμά και αναγνωρίζει το ήθος και τη διαχρονική προσφορά του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον οποίο υπηρετεί με αφοσίωση και θετικό έργο πολλά χρόνια.

Η «Νέα Πολιτική» καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος να στηρίξουν τους υποψήφιους της «Αττικής Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης-Γ. Σγουρός» οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα ανταποδώσουν αυτήν τη στήριξη κατά τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Για το κίνημα Νέα Πολιτική Δημοκρατική Κοινωνική Αναθέσμιση

Ο Πρόεδρος Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών Δικηγόρος

Ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Κυπριώτης, Στρατηγός ε.α.

Show More

Related Articles

Back to top button