ΔήμοιΠεντέληΝέαΕιδήσεις

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης: “Μέτρα… άμεσα για την ασφάλεια των δημοτικών υπαλλήλων στην καθαριότητα”

Να ληφθούν άμεσα μέτρα που θα κάνουν τους δημοτικούς υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας, όχι μόνο να αισθανθούν, αλλά και να είναι ασφαλείς“, ζητεί ο Σύλλογος Eργαζομένων Δήμου Πεντέλης.

Ειδικότερα, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης αναφέρει:

Σε συνέχεια της από 11-10-2022 ανακοίνωσης του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πεντέλης με την οποία ζητούσαμε άμεση συνάντηση με τη δημοτική αρχή προκειμένου να μας ενημερώσει για τις λύσεις που διατίθεται να βρει στα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την υπηρεσία καθαριότητας, υποστελέχωση υπηρεσιών, τη μη χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ), την ελλιπή τήρηση όλων των μέτρων για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, κακή κατάσταση οχημάτων κ.α., ακόμα περιμένουμε.

Και ενώ σε άλλες περιπτώσεις θα ήταν αναμενόμενη και αυτονόητη η άμεση ανταπόκριση της διοίκησης, συνεχίζει την γνωστή πλέον σε όλους μας τακτική… την τακτική της κώφευσης και της απαξίωσης.

Με αφορμή την αύξηση των εργατικών ατυχημάτων – δυστυχημάτων με θύματα υπαλλήλους της καθαριότητας, καθώς επίσης και του δεδομένου πως οι υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου Πεντέλης δεν έχουν λάβει Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) για τουλάχιστον εδώ και δύο χρόνια, προβάλλοντας εκ μέρους της διοίκησης ατυχών δικαιολογιών”.

Show More

Related Articles

Back to top button