ΑθήναΔήμοιΕλλάδαΔημοτικάΕιδήσεις

Σφραγίστηκαν μετά τη δίκη τα γραφεία της Ελληνικής Αυγής με εντολή Μπακογιάννη

Άμεση ανάκληση και των τεσσάρων υπαλλήλων που απασχολούσε η Ελληνική Αυγή στον Δήμο Αθηναίων

Την εντολή για σφράγισμα των γραφείων της Ελληνικής Αυγής, της δημοτικής παράταξης της Χρυσής Αυγής στον Δήμο Αθηναίων, έδωσε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Εφετείου Κακουργημάτων για την εγκληματική οργάνωση.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την Χρυσή Αυγή, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε εντολή για το «σφράγισμα» των γραφείων της δημοτικής παράταξης «Ελληνική Αυγή» υπό τον Ηλία Κασιδιάρη, τα οποία στεγάζονταν στον δεύτερο όροφο κτιρίου του δήμου Αθηναίων.

Επιπλέον, με εντολή του δημάρχου κινήθηκαν οι διαδικασίες για την ανάκληση των τεσσάρων υπαλλήλων που απασχολούσε η Ελληνική Αυγή.

Ο δήμαρχος ζήτησε, επίσης, από την αποκεντρωμένη διοίκηση να προχωρήσει και σε ενδεχόμενες περαιτέρω ενέργειες, δεδομένου ότι ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής κρίθηκε ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων που ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί αναφέρει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι μεταξύ των ενόχων για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Show More

Related Articles

Back to top button