ΚοινωνίαΑθλητικάΝέαΕιδήσεις

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια θανάτου του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου

Πολύ πριν γίνει γνωστή η εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση του θανάτου του 16χρονου πρωταθλητή της Πυγμαχίας, Βασίλη Τόπαλου, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, της Ασφάλειας Αττικής είχε ξεκινήσει έρευνα η οποία εξελίσσεται πλέον και μετά την σχετική εντολή της εισαγγελίας για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τις συνθήκες θανάτου του.

Σήμερα (4/1) έγινε γνωστό πως η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά έδειξε πως ο θάνατος του αδικοχαμένου αθλητή οφείλεται σε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τόπαλος είχε βαριά κάκωση στον δεξί κρόταφο και στον εγκέφαλο που τελικά οδήγησε στον θάνατό του, ακόμη όμως δεν είναι σε θέση οι επιστήμονες να απαντήσουν με απόλυτη ακρίβεια, αν αυτή η κάκωση θα μπορούσε να προκληθεί μόνο από πτώση, μόνο από χτυπήματα ή σε συνδυασμό και θα χρειαστούν και περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις για να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Πληροφορίες του News247.gr αναφέρουν πως έως τώρα δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι ύποπτο ως προς τις προθέσεις άλλων αθλητών, ωστόσο τα πάντα ελέγχονται και τα πάντα εξετάζονται.

Show More

Related Articles

Back to top button