ΚοινωνίαΜουσικήΝέαΕιδήσεις

Συναυλίες στο σκοτάδι με τις CHORES για τη στήριξη ευάλωτων γυναικών

Δύο νέες συναυλίες στο σκοτάδι, αυτή τη φορά με το γυναικείο φωνητικό σύνολο CHORES, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίνας Σάττι, διοργανώνονται τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Μαΐου.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη της λειτουργίας του Ανοικτού Κέντρου Διαμονής για τις ευάλωτες γυναίκες «A Step Forward» των «Γιατρών του Κόσμου».

Η γυναικεία χορωδία CHORES λειτουργεί στο πλαίσιο της δράσης της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας WOMO, που ιδρύθηκε με σκοπό τη διάσωση, διάδοση και προβολή κάθε καλλιτεχνικής έκφρασης που προάγει τον πολιτισμό και την τέχνη, με ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Σήμερα η χορωδία αριθμεί περισσότερες από 150 γυναίκες ηλικίας 13-55 ετών.

Τις δύο συναυλίες διοργανώνει η εταιρεία «Σπουδαία events», που διοργάνωσε επίσης τις sold out συναυλίες στο σκοτάδι με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τη Μαρία Παπαγεωργίου, αλλά και την παράσταση στο σκοτάδι με τον stand-up comedian Γιώργο Χατζηπαύλου.

Οι συναυλίες στο σκοτάδι με τις CHORES θα φιλοξενηθούν στις 8 και 9 Μαΐου στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», στις 9 μ.μ. Εισιτήρια διατίθενται στο:

https://www.ticketservices.gr/event/synavlia-sto-skotadi-me-tis-chores/?fbclid=IwAR1eR44q5jMl-ESOhNjh0sDN7f8Jmk26wRDAFnDnJlCDk6vxidB-0LUBS8U

Show More

Related Articles

Back to top button