ΧαλάνδριΔήμοιΕιδήσεις

Ο Γ. Κουράσης επανέρχεται στο θέμα των tablets των μαθητών

Η δημοτική παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση, με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο Γιώργο Κουράση, επανέρχεται στο θέμα της διάθεση tablets στους μαθητές του Δήμου Χαλανδρίου, απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση της δημοτικής αρχής του δημάρχου Σίμου Ρούσσου.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Ο κ. Ρούσσος επέλεξε: Επιτραπέζια ημερολόγια για τους δημοτικούς συμβούλους αντί για tablets για τους μαθητές που έχουν ανάγκη.

Την ίδια ώρα μας πληροφορεί ότι το υπουργείο δεν έχει αποστείλει κανένα tablet στα σχολεία του Δήμου μας.

Η δική μας επίσημη πληροφόρηση από το υπουργείο είναι ότι ο Δήμος Χαλανδρίου γνωρίζει ότι ήδη έχουν αποσταλεί 75 tablets στα σχολεία που προέρχονται από δωρεές, ενώ αναμένονται ακόμα 297 συσκευές μέσω ΕΣΠΑ, η πλειονότητα των οποίων (258) θα παραδοθεί εντός Ιανουαρίου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου και προσωπικά ο κ. Ρούσσος, δεν είναι η πρώτη φορά που παραπληροφορεί του δημότες, δεν είναι η πρώτη φορά που οικειοποιείται δράσεις πανελλαδικές.

Η ουσία παραμένει η ίδια. Όσες περισσότερες συσκευές τόσο λιγότερα παιδιά συνδημοτών μας θα έχουν πρόβλημα με την τηλεκπαίδευση. Όσες περισσότερες συσκευές τόσο περισσότερα παιδιά θα έχουν ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση.

Γι’ αυτό επαναφέρουμε την πρότασή μας για την μεταφορά όλου του κονδυλίου για αγορά επιτραπέζιων ημερολογίων σε αυτό της αγοράς tablets για τους μαθητές του Δήμου μας.

Επιτέλους, η προβολή του κ. Ρούσσου δεν είναι πάνω από τις ανάγκες των δημοτών.

ΠΗΓΗ:  enypografa.gr

Show More

Related Articles

Back to top button