ΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΔημοτικάΕιδήσεις

Συνάντηση Αποστολόπουλου με τον Υφυπουργό Μεταφορών για βελτίωση της συγκοινωνίας Παπάγου- Χολαργού

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Ι. Κεφαλογιάννη για τα προβλήματα της περιοχής

Ο Δήμαρχος Παπάγου -Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος είχε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, με θέματα που αφορούν την αστική συγκοινωνία στον Δήμο, καθώς και τη δραστηριοποίηση των σχολών οδηγών στην πόλη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης άκουσε τον Δήμαρχο, ο οποίος του επισήμανε και το θέμα των μεγάλων καθυστερήσεων των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων και στις δυο Κοινότητες Παπάγου και Χολαργού, που πολλές φορές φτάνουν και τη μια ώρα.

Ο Υφυπουργός δήλωσε ότι θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να λυθούν τα προβλήματα και ανακοίνωσε στον Δήμαρχο ότι έως τον προσεχή Μάρτιο θα αυξηθεί ο στόλος οχημάτων του ΟΣΥ, με 300 νέα λεωφορεία, καθώς και θα προσληφθεί το απαραίτητο προσωπικό οδηγών.

Τέλος όσον αφορά στις σχολές οδηγών στην περιοχή, ο Υφυπουργός πληροφόρησε τον κ. Αποστολόπουλο ότι προωθείται σχετικό σχέδιο νόμου από το Υπουργείο, στο οποίο θα ενταχθούν και προτάσεις του Δήμου Παπάγου- Χολαργολυ για ομαλοποίηση της κατάστασης.

Show More

Related Articles

Back to top button