ΔήμοιΗράκλειοΕιδήσεις

Στο δίκτυο myKEPlive και το ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου!

Και επίσημα στο δίκτυο του myKEPlive εντάσσεται ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής δίνοντας στους πολίτες ακόμα ένα εργαλείο για την άμεση και χωρίς ταλαιπωρία εξυπηρέτησή τους σε μια ιδιαίτερη συγκυρία, μάλιστα, αυτή των περιορισμών των μετακινήσεων λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας. Μέσα από το myKEPlive οι πολίτες μπορούν να συνομιλούν μέσα από βιντεοκλήση με υπαλλήλους ΚΕΠ ανά την Ελλάδα, διεκπεραιώνοντας τις υποθέσεις τους από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου.

Οι κατηγορίες των εξυπηρετούμενων υποθέσεων είναι οι εξής:

  1. Πληροφόρηση-Αίτηση,
  2. Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις,
  3. Εξυπηρέτηση Πολιτών με Αναπηρία,
  4. Εξυπηρέτηση από το Δήμο

Κατά το προηγούμενο διάστημα οι υπάλληλοι του ΚΕΠ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής πραγματοποίησαν τις απαιτούμενες πρόβες και δοκιμαστικά και, πλέον, είναι καθόλα έτοιμοι να ενωθούν με το πανελλαδικό δίκτυο των… live ΚΕΠ.

Οι πολίτες μπορούν να μπουν στην εφαρμογή myKEPlive είτε από το gov.gr, είτε από το gsis.gr

«Με μεγάλη χαρά εντασσόμαστε στο δίκτυο του myKEPlive για διευρύνουμε τους τρόπους εξυπηρέτησης προς τους δημότες μας, για να κάνουμε την καθημερινότητά τους πιο εύκολη και απλή. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θα είναι πάντα συμμέτοχος και, όπου μπορεί, πρωτοστάτης στα σύγχρονα μέσα, τα οποία, τώρα όσο ποτέ, είναι και επίκαιρα και αναγκαία για τους πολίτες», το σχόλιο του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

Show More

Related Articles

Back to top button