ΕλλάδαΕιδήσεις

Στις 10 Ιουλίου τα αποτελέσματα των Πανελληνίων

13.00 το μεσημέρι η γνωστοποίηση από το Υπουργείο Παιδείας

Στις 10 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις οπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Παιδείας.

Η ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελλαδικών εξετάσεων θα γίνει την Παρασκευή 10-7- 2020, ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ.

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, την Παρασκευή 10-7-2020 το πρωί, αμέσως μόλις παραλάβουν όλα τα σχετικά δέματα με τις βαθμολογικές επιδόσεις θα πρέπει να τα παραδώσουν στους Διευθυντές των Γενικών Λυκείων περιοχής ευθύνης τους. Τα δέματα, σύμφωνα με το υπουργείο θα περιέχουν :

α) τα αποκόμματα των τετραδίων και β) τις δύο εκτυπώσεις καταστάσεων, όπως περιγράφονται παραπάνω.

Ο (Υπο)Διευθυντής κάθε ΓΕΛ μαζί με ένα μέλος του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των δύο καταστάσεων και των αποκομμάτων, πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των αναλυτικών ονομαστικών καταστάσεων και των αποκομμάτων.

Στη συνέχεια οι (Υπο)Διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες ΜΟΝΟ τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν στη μία το μεσημέρι.

Όλα τα ΓΕΛ θα λειτουργήσουν επιπλέον την Παρασκευή 10-7-2020, με την παρουσία του Διευθυντή ή του Υποδιευθυντή και ενός ακόμα εκπαιδευτικού. Αυτή την ημέρα, οι 2 παραπάνω εκπαιδευτικοί θα πρέπει:

Α) να ελέγξουν και να αναρτήσουν τις βαθμολογίες

Β) να ελέγξουν και να αποδώσουν κωδικό ασφαλείας (password) για το ΜΔ, σε όσους υποψηφίους τους δεν έχουν ακόμα αποκτήσει.

Πηγή: in.gr

Show More

Related Articles

Back to top button