ΕλλάδαΔημοτικάΕιδήσεις

Στις φυλακές Τρίπολης θα μεταφερθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης

Στις φυλακές της Τρίπολης θα μεταχθεί τελικά ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κρίθηκε από τα ξημερώματα προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Η μεταγωγή του θα γίνει σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ίσως όχι σημερα άλλα τις ερχόμενες ημέρες καθώς πραγματοποιούνται απεργίες από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Η μεταφορά στο τμήμα της Τρίπολης γίνεται καθώς σε αυτές ή στις φυλακές Γρεβενών, καταλήγουν όσοι κατηγορούνται ή έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα καθώς και για εγκλήματα της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης που δεν έπεισε τις ανακριτικές Αρχές με την κατάθεσή του, λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την μεταγωγή του σε κατάστημα κράτησης.

Τελικά, από τα σωφρονιστικά ιδρύματα Τρικάλων, Γρεβενών και Τριπόλεωςπροκρίθηκε το κατάστημα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας διαμήνυσε πως θα προσφύγει κατά της απόφασης της ανακρίτριας για προφυλάκιση του πελάτη του.

Show More

Related Articles

Back to top button