ΠεριβάλλονΔήμοιΜαρούσιΔημοτικάΕιδήσεις

Στις επάλξεις και το Σαββατοκύριακο τα συνεργεία Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου

Οι Δνσεις Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αμαρουσίου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη μεγάλη πρόκληση της υγειονομικής κρίσης που απαιτεί την επικέντρωση των προσπαθειών σε συνεχείς καθαρισμούς και απολυμάνσεις, αλλά ταυτόχρονα και στη διατήρηση / αναβάθμιση του επιπέδου διαβίωσης στην πόλη, εργάζονται επιπλέον και τα Σαββατοκύριακα.

Ως παράδειγμα αναφέρονται τα κλαδέματα και η συντήρηση πρασίνου με την οποία ήρθαν αντιμέτωποι όσοι την Κυριακή 22-11-2020 ήταν περαστικοί από την οδό Χατζηαντωνίου ή τον καθαρισμό κοινόχρηστου χώρου στη συμβολή των οδών Κηφισίας & Καποδιστρίου το  Σάββατο 21-11-2020.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε καθημερινή βάση, δίνει οδηγίες και ενημερώνεται από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Πρασίνου Στέφανο Τσιπουράκη και Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, για τις απαραίτητες εργασίες, έτσι ώστε αφενός το τεχνικό πρόγραμμα των νέων φυτεύσεων και αναπλάσεων δημοτικών χώρων να εκτελείται κανονικά και αφετέρου η καθαριότητα στην πόλη να βρίσκεται διαρκώς σε υψηλά επίπεδα. Ενδεικτικά για το θέμα αυτό αναφέρει: «Ο Δήμος μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μία καθαρή, ευπρεπή και υγιεινή πόλη. Ευχαριστώ τους εργαζόμενούς μας για την ευσυνειδησία και την αποτελεσματικότητά τους, όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας. Όμως, σε αυτό τον αγώνα, δεν θα είναι ποτέ αρκετή η δική μας εργασία, αν δεν συμμετέχουν και οι συμπολίτες μας σεβόμενοι το περιβάλλον και τους κοινόχρηστους χώρους τους οποίους μοιραζόμαστε όλοι».

  • Επισυνάπτεται ενδεικτικά, φωτογραφικό υλικό φυτεύσεων / αναπλάσεων και καθαρισμών από πλατεία Κασταλίας, οδούς Νερατζιωτίσσης, Αθ. Διάκου & Παν. Τσαλδάρη, Πέλικα & Αίαντος και Χατζηαντωνίου.
  • Επισυνάπτεται φωτογραφία αρχείου Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου, Αντιδημάρχων Στ. Τσιπουράκη & Επ. Κατσιγιάννη
Show More

Related Articles

Back to top button