ΔήμοιΠεντέληΝέαΕιδήσεις

Με την “Πεντέλη 2020” ο Γιώργος Βλάχος

Νέα προσθήκη στην “Πεντέλη 2020” με επικεφαλής τον Άγγελο Παλαιοδήμο είναι επίσημα ο Γιώργος Βλάχος.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ομάδα μας συνεχίζει να μεγαλώνει και να εμπλουτίζεται με ανθρώπους που θέλουν, ξέρουν και μπορούν να αλλάξουν την πόλη μας προς καλύτερο! Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά υποδεχόμαστε στη δημοτική μας παράταξη το Γιώργο Βλάχο, έναν συμπολίτη μας που με την εμπειρία του και τις γνώσεις του θα μας βοηθήσει να καταστήσουμε τα Μελίσσια, τη Νέα Πεντέλη και την Πεντέλη μια ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Γιώργο καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Ο κ. Γιώργος Βλάχος δήλωσε: “Αγαπητέ Άγγελε, αισθάνομαι υποχρεωμένος να μετάσχω ενεργά στην προσπάθεια του Συνδυασμού “ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ” για το καλύτερο δυνατό Σήμερα και Αύριο του Δήμου μας. Πιστεύω, πως τόσο εσύ προσωπικά, όσο και το επίπεδο των Στελεχών που σε πλαισιώνουν, είναι η δυναμική διέξοδος από το Δημαρχιακό τέλμα, όπως έχει διαμορφωθεί επί σειρά ετών και ειδικά τελευταία. Ο Δήμος πρέπει να αποκτήσει και Όραμα και Αξιόπιστη Διοίκηση. Θα αγωνιστούμε για το καλύτερο, τίθεμαι με χαρά και αισιοδοξία στην διάθεση του Συνδυασμού.”

Ο Γιώργος Βλάχος είναι Μέντωρ και Αξιολογητής σε Θερμοκοιτίδες Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Εισηγητής σεμιναρίων/ημερίδων σε θέματα Προσωπικής – Εταιρικής – Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Co-Founder της “Back Office IKE”.

Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ και κατέχει τον μεταπτυχιακό τίτλο του MArch-MΕng. Εργάστηκε ως μελετητής/επιβλέπων, κατασκευαστής και developer επί 15 χρόνια. Μετακινήθηκε στον χώρο της Οικοδομικής Βιομηχανίας, όπου εργάστηκε επί 18 χρόνια στον πολυεθνικό Όμιλο Lafarge, υπηρετώντας σε θυγατρικές εταιρίες του, εντός και εκτός Ελλάδος.

Από το 1992-2001 Επιχειρησιακός Διεθυντής, Area manager και CEO της HELLAMAT ABEME του Lafarge Group.

Από το 2001-2010 διαδοχικά Γ.Δ. Οργανωτικής Ανάπτυξης & Ακίνητης Περιουσίας, Γ.Δ. Ανθρώπινου Δυναμικού, Γ.Δ. Επικοινωνίας & Public Affairs του Ομίλου Εταιριών της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, μετά την εξαγορά του από την Lafarge.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ (Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας), Γενικός Γραμματέας του ΣΕΒΕΣ (Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Ετοίμου Σκυροδέματος) και μέλος ΔΣ του ΜΜΣΤ (Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης).

Show More

Related Articles

Back to top button