ΒριλήσσιαΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Σπουδαία επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση στα Βριλήσσια για τον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Βριλησσίων με το CSI Institute για τους κινδύνους και τους κανόνες ασφαλείας στο διαδίκτυο.

Στον κατάμεστο χώρο της αίθουσας Ν. Εγγονόπουλος, με αφορμή την Ημέρα για τον σχολικό εκφοβισμό, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Πλοήγηση στο διαδίκτυο: Κίνδυνοι και κανόνες ασφάλειας για παιδιά και εφήβους” που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Παιδείας και Δια βίου Μάθησης με το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια CSII.

Περισσότεροι από 200 μαθητές Λυκείου, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία της κας Στέλλας Τζιβελέκη, ειδικής ψυχολόγου – επιστημονική συνεργάτης του Ινστιτούτου CSI με ενεργό ρόλο στο κομμάτι της Κυβερνοασφάλειας και της εκπαίδευσης του κοινού μέσα από τις δράσεις του CSIi.

Τα ζητήματα που απασχόλησαν ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες ήταν ο διαδικτυακός εθισμός και εκφοβισμός και η μη συναινετική λήψη και δημοσίευση οπτικοακουστικού υλικού.

Την ημερίδα παρακολούθησε και ο Δήμαρχος κ. Ξ. Μανιατογιάννης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της ενημέρωσης και πρόληψης σε θέματα σχολικού εκφοβισμού.

‘Με γνώση και με επαγρύπνηση για τα καίρια ζητήματα που μας απασχολούν όλους συνεχίζουμε την ενημέρωση και προστασία της εκπαιδευτικής μας κοινότητας’, δήλωσε η Αντιδήμαρχος κα Σοφία Χαντζάρα.

Show More

Related Articles

Back to top button