ΠεριβάλλονΔήμοιΝέαΕιδήσεις

ΣΠΑΠ και «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» διοργανώνουν την 7η Δράση Εθελοντικής Μαθητικής Αναδάσωσης

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζει δυναμικά και το 2023 τις δράσεις εθελοντικής αναδάσωσης, βοηθώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάπλαση και αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό Όρος.

Συγκεκριμένα, από τον Νοέμβριου του 2022 έχει ξεκινήσει και πραγματοποιεί δράσεις εθελοντικής αναδάσωσης στις περιοχές που κάηκαν από την πυρκαγιά του καλοκαιριού που μας πέρασε. Το 2023 συνεχίζει τις δράσεις αυτές προκειμένου να πρασινίσει και πάλι το μαύρο τοπίο.

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, στις 10 π.μ., στον χώρο που βρίσκεται Βορειοανατολικά του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης διοργανώνει την 7η Δράση Εθελοντικής Μαθητικής Αναδάσωσης, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον».

«Τα σχολεία του Δήμου Πεντέλης θα συμμετέχουν στην προσπάθειά μας να ξαναπρασινίσουμε την καμένη περιοχή του βουνού μας. Δίνουμε Ζωή στο Βουνό μας, Φροντίζουμε το Κοινό μας Σπίτι. Ξαναπρασινίζουμε την Καμένη Περιοχή. Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 15 Μαρτίου να δενδροφυτεύσουμε και να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι για να ξαναπρασινίσουμε το Πεντελικό μας» αναφέρουν οι διοργανωτές της δράσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον τηλ. αριθμό: 210 8033622.

Show More

Related Articles

Back to top button