ΒριλήσσιαΠεριβάλλον

Βριλήσσια, 6η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων και φίλων της Ηλεκτροκίνησης

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, το ετήσιο ραντεβού των ιδιοκτητών ηλεκτρικών οχημάτων κάθε είδους, στην 6η Ετήσια Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων και φίλων της Ηλεκτροκίνησης, στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, στα Βριλήσσια.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ό,τι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η τεχνολογία στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, αλλά και να κάνουν test drive ηλεκτρικών αυτοκινήτων, microcars και ηλεκτρικών μοτοσυκλετών. Επιπλέον έγινε επίδειξη του πρωτότυπου ποδηλάτου Η2 του Δήμου Βριλησσίων.

«Στην 6η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων και φίλων της Ηλεκτροκίνησης παρουσιάσαμε τις δράσεις μας για την Ηλεκτροκίνηση με την προμήθεια 10 ηλεκτροκίνητων οχημάτων και 46 ηλεκτρικών κοινόχρηστων ποδηλάτων. Σκοπός μας είναι ο Δήμος Βριλησσίων να αποκτήσει ισχυρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και στην μικροκινητικότητα εντός αστικού ιστού. Με τη συγκεκριμένη δράση στοχεύσαμε στην ευαισθητοποίηση του κοινού να επιλέξει εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, με μηδενικούς ρύπους, ώστε να συμβάλουμε στον περιορισμό της κλιματικής αλλαγής, και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Βριλησσίων Κωνσταντίνος Βαφειάδης.

 

Show More

Related Articles

Back to top button