Γερακας-ΠαλλήνηΚοινωνίαΝέα

Στον Δήμο Παλλήνης η 2η “Πορεία της Γαλιλαίας”

Την ανάληψη της διοργάνωσης των εκδηλώσεων της 2ης “Πορείας της Γαλιλαίας” ανακοίνωσε ο Δήμος Παλλήνης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε: “Ο Δήμος Παλλήνης θα έχει την τιμή να διοργανώσει τη δεύτερη «Πορεία της Γαλιλαίας» που θα διεξαχθεί το 2023, έχοντας ως στόχο τη στήριξη του έργου της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» για ασθενείς με καρκίνο που ιδρύθηκε και  λειτουργεί από  την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Η απόφαση ελήφθη στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022, στην έδρα της «Γαλιλαίας», στα Σπάτα, υπό τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικόλαο, με τη συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και των Δημάρχων Παλλήνης, Θανάση Ζούτσου, Σπάτων-Αρτέμιδας, Δημήτρη Μάρκου, Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελου Μπουρνούς, Παιανίας , Ισίδωρου Μάδη, Κρωπίας, Δημήτρη Κιούση, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Κωνσταντίνου Αλαγιάννη, Σαρωνικού, Πέτρου Φιλίππου και Λαυρεωτικής, Δημήτρη Λουκά.

Ο Δήμος Παλλήνης κι όλοι οι Δήμοι των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Νικολάου, για να στηρίξουν το έργο της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας που  λειτουργεί από το 2010, να τονίσουν την ανάγκη δημιουργίας κι άλλων τέτοιων μονάδων καθώς και να βοηθήσουν ώστε να γίνει θεσμός η «Πορεία της Γαλιλαίας», που θα διοργανώνεται κάθε χρόνο, εκ περιτροπής από τους 8 Δήμους της περιοχής.

Ο Δήμος Παλλήνης ανέλαβε τη σκυτάλη από τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, στον οποίο πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Ιουνίου, οι εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης της πρώτης “Πορείας της Γαλιλαίας”.

Show More

Related Articles

Back to top button