ΒριλήσσιαΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Εσωτερικά ρήγματα για “μια κουταλιά νερό”…

Ανέτοιμες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, για άλλη φορά, να διαχειριστούν ένα απλό ζήτημα μείωσης λογαριασμού νερού και μάλιστα σε υπόθεση αντιπαράθεσης μεταξύ δημότη και Δήμου Βριλησσίων που εκκρεμεί επί 22 χρόνια, «αν και υπήρχε σαφής, πολυσέλιδη και αναλυτική, υπηρεσιακή εισήγηση για την επίλυσή του», σύμφωνα με μέλη της δημοτικής αρχής.
Ο Αργύρης Ντινόπουλος υπερψήφισε την εισήγηση, παρότι άλλα μέλη της παράταξής του τάχθηκαν ενάντια και άλλα δήλωσαν απλώς “Παρών”. Τη στάση των τελευταίων είχε και ο Γιάννης Πισιμίσης με το δικό του “Παρών”, θέση που επίσης δεν ακολουθήθηκε από αρκετά μέλη και της δικής του παράταξης που επέλεξαν να πουν το «μεγάλο όχι» στην επίλυση της επίμαχης μακροχρόνιας διαφοράς.
Η απόφαση που παρθηκε τελικά κατά πλειοψηφία, για άλλη μια φορά, προέβλεπε τον συμβιβασμό των δύο πλευρών, αφενός με τη διατήρηση ποσού οφειλής προς σταδιακή αποπληρωμή, προκειμένου να μπουν στο δημοτικό ταμείο χρήματα (καθώς υπήρχε χρονίζουσα άρνηση καταβολής και διαιώνιση του προβλήματος), κι αφετέρου με την απαλοιφή ενός άλλου μέρους της οφειλής, ώστε ένα βριλησσιώτικο νοικοκυριό να ησυχάσει από την ταλαιπωρία της πολυετούς αντιδικίας του.
Show More

Related Articles

Back to top button