ΔήμοιΠεντέληΝέαΕιδήσεις

Ο Γιάννης Ζούνης στον συνδυασμό της Νατάσσας Κοσμοπούλου

Ακόμη μια προσχώρηση στο συνδυασμό της Νατάσσας Κοσμοπούλου ανακοινώθηκε την Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου, καθώς ο εθελοντής Πυροσβέστης και επί σειρά ετών υπεύθυνος των εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης Γιάννης Ζούνης θα ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της νέας δημοτικής παράταξης.

Η Νατάσσα Κοσμοπούλου σχολίασε:

«Με χαρά και ενθουσιασμό υποδέχομαι τον Γιάννη Ζούνη στην ομάδα μας.

Ο Γιάννης κατοικεί στην Πεντέλη απ’ όταν γεννήθηκε. Είναι παντρεμένος με την Νικολένα Καλαϊτζάκη και έχουν μια πανέμορφη κορούλα. Σπούδασε Βιομηχανική Πληροφορική και εργάζεται στον τομέα αυτό.

Ο Γιάννης είναι εθελοντής από το 1989 στην τότε Πυρασφάλεια Κοινότητας Πεντέλης, μετέπειτα στην εθελοντική ομάδα του Δήμου ενώ από το έτος 1998 υπηρετεί ως Εθελοντής Πυροσβέστης και στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης. Ασχολείται επίσης με το Φιλοζωικό Σωματείο του Δήμου Πεντέλης και είναι αθλητής του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Κουβαλά βαριά πολιτιστική κληρονομιά αφού είναι γιος της αείμνηστου ζωγράφου Οπυς Ζούνη ενώ ο πατέρας του, Αλέκος Ζούνης, διετέλεσε ιδρυτικός πρόεδρος στον Πολιτιστικό Όμιλο Πεντέλης. Με τον Γιάννη είχαμε εξαιρετική συνεργασία όταν ήταν υπεύθυνος των Εθελοντών.Σε ευχαριστώ Γιάννη μου».

«Επιτακτική ανάγκη να ανασυντάξουμε την Πολιτική Προστασία του Δήμου»

Από τη μεριά του ο Γιάννης Ζούνης δήλωσε:

«Με την Νατάσα γνωριζόμαστε από τις αντιπαραθέσεις στα απέναντι έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, όπου εκεί εκπροσωπούσα την Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης ως πρόεδρος από το 2014 έως το 2018. Οι παρεμβάσεις της στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν πάντα καταλυτικές και προς το κοινό όφελος, μετέπειτα συνεργαστήκαμε άψογα για 3 χρόνια στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Πεντέλης. Αυτό που την χαρακτηρίζει είναι ο δυναμισμός της και η διάθεση της ν’ ακούσει αλλά και να μάθει. Είναι επιτακτική ανάγκη να ανασυντάξουμε την Πολιτική Προστασία του Δήμου μας και με την Νατάσα Κοσμοπούλου είμαι πεπεισμένος ότι θα το καταφέρουμε».

Show More

Related Articles

Back to top button