ΔήμοιΠεντέληΝέαΕιδήσεις

Και ο Γιώργος Βλάχος στον συνδυασμό της Νατάσας Κοσμοπούλου

Ακόμη μια προσχώρηση στο συνδυασμό της Νατάσας Κοσμοπούλου ανακοινώθηκε την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου, καθώς ο γνωστός Μελισσιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Βλάχος θα ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της νέας δημοτικής παράταξης.

Για την προσχώρηση του Γιώργου Βλάχου συνδυασμό της, η Νατάσα Κοσμοπούλου δήλωσε:

«Με χαρά και συγκίνηση υποδεχόμαστε σήμερα στην ομάδα μας τον Γιώργο Βλάχο, ένα από τα καλύτερα παιδιά της πόλης μας. Ο Γιώργος Βλάχος κατοικεί στα Μελίσσια από όταν γεννήθηκε. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία και πατέρας δυο παιδιών. Γνωστός επιχειρηματίας στα Μελίσσια επί σειρά ετών μας προσέφερε ωραίες γεύσεις στο ομώνυμο κατάστημα του ‘’Βλάχος Μπριζόλες Χωριάτικες πίτες’’!

Ο Γιώργος αγαπά τον τόπο του και νοιάζεται για τους άλλους. Δυναμικός, ευγενικός, οξυδερκής οργανωτικός με πολλές ευαισθησίες θέλει να δει την πόλη του να προοδεύει. Γιώργο μου σε ευχαριστώ που αποφάσισες να ενώσεις τις δυνάμεις σου με εμάς. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό».

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Βλάχος σχολίασε:

«Για όσους φίλους δεν γνωρίζουν, η Νατάσα Κοσμοπούλου είναι ένας Άνθρωπος και δεν έκανα λάθος για το κεφάλαιο γράμμα, που όσο την γνωρίζω βοηθάει κόσμο ανεξάρτητα σε ποιο κοινωνικό και πολιτικό χώρο ανήκει με μια ηρεμία κινήσεων την οποία εγώ αποκαλώ ‘’ήρεμη δύναμη’’.

Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν στην ζωή μας να μην ξεχνάμε ποιος μας βοήθησε ιδιαίτερα την στιγμή που είσαι αδύναμος. Νατάσα μου ήρθε η σειρά σου να λάβεις την βοήθεια που απλόχερα έδωσες τόσα χρόνια στους ανθρώπους για να κάνουμε τον τόπο που μεγαλώσαμε καλύτερο. Σε ευχαριστώ».

Show More

Related Articles

Back to top button