ΧαλάνδριΠολιτισμόςΔήμοιΜουσικήΨυχαγωγίαΕιδήσεις

Ρεματιά γεμάτη τραγούδια με τον Γιώργο Πέρου

Απόψε στις 9 η μουσική παράσταση "Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια"

Τη μουσική παράσταση Πλατείες Γεμάτες Τραγούδια  φιλοξενεί το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020 – Νύχτες Αλληλεγγύης, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, με τον Γιώργο Περού. Ο νέος τραγουδοποιός και συνθέτης, με το δικό του ιδιαίτερο ύφος, παρουσιάζει τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, διαλεγμένα από το ρεπερτόριο του ρεμπέτικου και του λαϊκού, το ελαφρό τραγούδι αλλά και τις σύγχρονες δημιουργίες.

«Με αφορμή τον βαθύτερο λειτουργικό ρόλο της “πλατείας” ως ζωντανoύ χώρου συγκέντρωσης των ανθρώπων, η βραδιά επιχειρεί να υπογραμμίσει το κοινό αίσθημα με τραγούδια αλλά και μικρές αφηγήσεις και να αναδείξει τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι συναντιούνται, συνομιλούν και ενίοτε συγκινούνται και τραγουδούν». Μελωδίες των Αττίκ, Κώστα Γιαννίδη, Μιχάλη Σουγιούλ μπλέκουν θεματικά με τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του Άκη Πάνου αλλά και του Μίκη Θεοδωράκη, του Δήμου Μούτση, των Beatles και του Leonard Cohen.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ελεύθερη είσοδος μόνο με δελτίο εισόδου από το viva.gr
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

Τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Το ταμείο του θεάτρου δεν θα λειτουργεί για διάθεση δελτίων εισόδου.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγε

Show More

Related Articles

Back to top button