ΥγείαΔήμοιΦιλοθέη-ΨυχικόΔημοτικάΕιδήσεις

Πρόγραμμα εκγύμνασης στο σπίτι για τους ηλικιωμένους από την Κοινότητα Ψυχικού

Η Κοινότητα Ψυχικού ενημερώνει ότι, με τη συνδρομή της Ομάδας Εθελοντών, είναι ενεργά μαζί με τους δημότες, στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα απαραίτητα μέτρα περιορισμού και εγκλεισμού προς αποτροπή της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19 έχουν επιπτώσεις:

  • Στη φυσική κατάσταση.
  • Στο σώμα.

«Οι δημότες μας, άνω των 60 ετών, που χρειάζονται συμβουλές, καθοδήγηση, διαδικτυακά ή και κατ’ οίκον εκγύμναση μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο του γραφείου Κοινότητας Ψυχικού, ώστε να κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού με τη δασκάλα Pilates της Ομάδας Εθελοντών, κ. Μαρία Χαλκιά, για δωρεάν μαθήματα ενδυνάμωσης στο σπίτι τους τηρουμένων όλων των μέτρων προφύλαξης προς αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού», όπως επισημαίνει η Κοινότητα Ψυχικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της προέδρου Κοινότητας Ψυχικού, Φαίνης Χατζηαθανασιάδου, στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 210 6753855 & 69 32210639 ή στα email: koinotitapsychikou@0177.syzefxis.gov.gr & chatzifeni@gmail.com.

Show More

Related Articles

Back to top button