ΠολιτικήΑρθρογραφία

Η λάμψη της τηλεόρασης κρύβει αποτυχία και σκάνδαλα

Ο Νότης Μηταράκης, ο υπουργός που ασχολείται με το μεταναστευτικό και που υποδύθηκε τον εαυτό του στην τηλεοπτική σειρά «Παγιδευμένοι», έχει κάθε δικαίωμα να υποδύεται και τον ηθοποιό. Αλλά πρώτα από όλα θα έπρεπε να κάνει σωστά την δουλειά του ως υπουργός.

Καταλαβαίνουμε ότι έρχονται και εκλογές και ο υπουργός ξέρει καλά ότι όποιος εμφανίζεται στην τηλεόραση, κερδίζει. Ίσως έτσι να ευελπιστεί ότι θα ξεχάσουν και οι έλληνες πολίτες το… «έργο» του ως υπουργός αρμόδιος για το μεταναστευτικό, το οποίο φυσικά και δεν έλυσε.

Η χώρα μας κατηγορείται ανοιχτά για παράνομα pushbacks, οι δομές δεν έχουν φύγει από τα νησιά, παρότι ήταν προεκλογική υπόσχεση της κυβέρνησης ενώ στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία σαφής και στοχευμένη μεταναστευτική πολιτική, που να είναι ωφέλιμη για τη χώρα. Φαίνεται ότι απλώς διαχειρίζονται το θέμα ευκαιριακά και με όρους πολιτικού κόστους.

Η πολιτική του κ. Μηταράκη πάντως, φαίνεται να κοστίζει και πολλά χρήματα Στα δημόσια ταμεία. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για περίεργες απευθείας αναθέσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής σε «περίεργες» ΜΚΟ αλλά και σε εταιρεία συμβούλων που διευθύνει σύζυγος πρώην υπουργού της ΝΔ.

Παράλληλα, πέρσι οι «Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα» έχουν καταγγείλει ότι ευρωπαικά χρήματα για τη στέγαση προσφύγων, καταλήγουν σε δυο εταιρείας real estate στην Αθήνα που έχουν κατηγορηθεί για ξέπλυμα χρήματος.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν ενοχλεί τον κ. Μηταράκη που παραμένει ακλόνητος στη θέση του  και τώρα μπορεί να κάνει και καριέρα ηθοποιού, σίγουρος ότι η λάμψη της τηλεόρασης, θα κρύψει κάθε σκιά σκανδάλου.

Ο Καθένας

 

Show More

Related Articles

Back to top button