1ΧαλάνδριΔημοτικά

Πράσινο φως χρηματοδότησης για ανέγερση του 6ου Λυκείου στο Πάτημα

6.250.000 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος απο το ΕΣΠΑ

Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε η ανέγερση του 6ου Λυκείου Χαλανδρίου στο Πάτημα, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος. Στις 16 Οκτωβρίου δημοσιεύθηκε η απόφαση χρηματοδότησης του έργου με 6.250.000 ευρώ. Το νέο συγκρότημα θα κατασκευαστεί σε δημοτικό οικόπεδο, έκτασης 6.839,16 τετραγωνικών μέτρων, επί των οδών Μελίνας Μερκούρη και Αντώνη Τρίτση.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του επικεφαλής της δημοτικής Αρχής:

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει…Στο ΕΣΠΑ (που δήθεν αρνούμαστε να αξιοποιήσουμε) το έργο ανέγερσης του 6ου Λυκείου Χαλανδρίου στο Πάτημα!!! Δημοσιεύθηκε λοιπόν (μια μέρα μετά τις εκλογές!!) η πολυπόθητη απόφαση χρηματοδότησης με 6.250.000 ευρώ. Είχαν προηγηθεί 31 μελέτες που εκπόνησε η τεχνική μας υπηρεσία και οι εξωτερικοί της συνεργάτες,η προέγκριση της άδειας τον Δεκέμβριο του 2022 και η τελική άδεια οικοδομής τον Ιούνιο του 2023.

Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη για την τήρηση της δέσμευσής του, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚΤΥΠ Αθανάσιο Γιάνναρη, τον διευθυντή έργων Θεόδωρο Κυριαζόπουλο για την αμέριστη συνδρομή τους, την αντιδήμαρχο Έλενα Χριστούλη, την αντιδήμαρχο Γιάννα Αθανασάτου και ιδιαίτερα όλα τα εμπλεκόμενα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου για τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών τους».

Show More

Related Articles

Back to top button