ΠολιτισμόςΝέαΕιδήσεις

Εγγραφές στα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Δήμου Χαλανδρίου 2023-24

Ξεκινούν στα μέσα Νοεμβρίου τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Δήμου Χαλανδρίου για την περίοδο 2023-24, με τις εγγραφές να διαρκούν μέχρι και τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Δήμου Χαλανδρίου αποτελούν πλέον έναν εδραιωμένο και δημοφιλή θεσμό που έχει ως στόχο να ενισχύσει τους δεσμούς της κοινωνίας με τον πολιτισμό και τις τέχνες μέσα από την ενεργητική δημιουργικότητα και τη θεωρητική κατάρτιση από αναγνωρισμένους εκπαιδευτές.

Δήμος καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμβουλευθεί την αναλυτική παρουσίαση για το περιεχόμενό τους, καθώς και για την περίοδο πραγματοποίησής τους, να στείλει email στο aetopoli@otenet.gr με την προτίμησή του στο εργαστήριο που επιθυμεί να παρακολουθήσει και τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο). Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ εφάπαξ για εγγραφή και 10 ευρώ τον μήνα. Τα εργαστήρια κεραμικής, χορού Latin & Tango και το εργαστήριο για παιδιά (από 8 ετών) και εφήβους «Ο κόσμος της Άλκης Ζέη», είναι δωρεάν. Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Για διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 210 6820464 (εσωτ. 2) από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 15:00, καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χαλανδρίου.

Τα εργαστήρια είναι:

Εργαστήριο φωτογραφίας «ο Λόγος στην Εικόνα».

Εργαστήριο σχεδίου και χαρακτικής.

Εργαστήριο βιβλιοδεσίας τέχνης.

Εργαστήριο ταξιδιωτικής φωτογραφίας.

Εργαστήριο φωτογραφίας πορτρέτου.

Εργαστήριο για παιδιά (από 8 ετών) και εφήβους «Ο κόσμος της Άλκης Ζέη».

Εργαστήριο διακόσμησης και φωτισμού.

Εργαστήριο κεραμικής.

Εργαστήριο χορού Latin & Tango.

Εργαστήριο αργυροχρυσοχοΐας και χειροποίητου κοσμήματος.

Θεατρικό εργαστήριο νέων (από 16 ετών) και ενηλίκων.

Show More

Related Articles

Back to top button