ΧαλάνδριΒιβλίοΝέαΕιδήσεις

Η συλλογή διηγημάτων «Λυκοχαβιά και άλλες ιστορίες», του Κώστα Μπαρμπάτση, στον Σύλλογο Χαλανδρίου «Αργώ»

Η Λέσχη Ανάγνωσης του Πολιτιστικού – Επιστημονικού Συλλόγου Χαλανδρίου «Αργώ» προσκαλεί τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2023, στις 19.30, σε συζήτηση για τη συλλογή διηγημάτων του Κώστα Μπαρμπάτση «Λυκοχαβιά και άλλες ιστορίες» (Εκδόσεις Κέδρος).

Συμμετέχουν: Κώστας Μπαρμπάτσης, συγγραφέας, Γιάννης Παλαβός, συγγραφέας.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο φιλόλογος Σταύρος Μποφυλάτος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου (Σοφ. Βενιζέλου 20 και Καραολή & Δημητρίου, στο κέντρο του Χαλανδρίου).

Ποιος είναι ο Κώστας Μπαρμπάτσης

Ο Κώστας Μπαρμπάτσης γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Εδώ και πολλά χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού διπλώματος με ειδίκευση στην εκπαιδευτική τεχνολογία και στα πολυμεσικά τρισδιάστατα εικονικά περιβάλλοντα. Παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Δημιουργική γραφή» της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ. Έχει διδάξει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ από το 2004 διδάσκει Πληροφορική στο δημόσιο σχολείο.

Διήγημά του έχει δημοσιευθεί στο συλλογικό έργο «Κι αν τα κτίρια μιλούσαν…» των εκδόσεων Κέδρος. Η συλλογή «Λυκοχαβιά» είναι το πρώτο του βιβλίο.

Show More

Related Articles

Back to top button