ΒριλήσσιαΔήμοιΑλληλεγγύηΕιδήσεις

Παραδόθηκε η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τον Λίβανο από τον Δήμο Βριλησσίων

Παραδόθηκαν από το Δήμο Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης η πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Βηρυτό, στον Πρόεδρο της Ελληνο-Λιβανικής Πολιτιστικής Ένωσης κ. Walid Elias με 20 κούτες με Φάρμακα και Φαρμακευτικό Υλικό, 82 κούτες με τρόφιμα μακράς διαρκείας, 12 κούτες με προϊόντα προσωπικής υγιεινής και 1 κούτα με υποδήματα, που συγκεντρώθηκαν. 

 «Ευχαριστούμε πολύ όλους, όσοι έσπευσαν από την πρώτη στιγμή που απευθύναμε κάλεσμα και καταφέραμε μέσα σε μόλις μία εβδομάδα να συγκεντρώσουμε την πρώτη αποστολή ειδών» δηλώνει ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάνης.
«Συνεχίζουμε με αγάπη για τον συνάνθρωπο ανταποκρινόμενοι πάντα πρώτοι, όπου και να βρίσκεται, διότι οι ανάγκες ποτέ δεν τελειώνουν όπως και η ανθρωπιά η οποία πρέπει να μένει αστείρευτη και ουσιαστική» δηλώνει η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αγωγής Υγείας κα. Βούλα Αρσένη Λάμπρου.
Από Δευτέρα 17/8 συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων και άλλων ειδών ανάγκης σε τρόφιμα, καθημερινά πλην Σαββατοκύριακου και από τις 07.30-17.00 .
Show More

Related Articles

Back to top button