Αγία ΠαρασκευήΠολιτική

Παράσταση “Νίκης” για Γ. Σταθόπουλο στην Αγ. Παρασκευή

Μήνυμα νίκης στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου, έστειλε ο Γιάννης Σταθόπουλος, την Τετάρτη 15/2, κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της δημοτικής παράταξης “Νίκη των πολιτών”.

Η εκδήλωση έγινε στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ με πλήθος κόσμου και την παρουσία των εκπροσώπων, σχεδόν όλων των τοπικών συλλόγων.

Ο πρώην Δήμαρχος, ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι κι αυτή τη φορά υποψήφιος, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι όλα τα έργα που υλοποιήθηκαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είχαν ξεκινήσει επί των ημερών του. Ο κ. Σταθόπουλος άσκησε επίσης έντονη κριτική στην πολιτική του νυν Δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά.

Την εκδήλωση που ξεκίνησε με την ηθοποιό Λουκία Πιστιόλα και ομιλία του Γιάννη Σταθόπουλου Δημάρχου Αγ. Παρασκευής 2014-19 και επικεφαλής της «ΝΙΚΗΣ», τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων και πρ. Δημάρχων Π. Καμάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Β. Γιαννακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των πόλεων Γ. Κουράσης, ο πρ.
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο Δημ. Σύμβουλος του «Φυσάει Κόντρα» Παν. Αντωνίου, οι Δημ. Σύμβουλοι της «ΝΙΚΗΣ» Παν. Γκόνης, Δημ. Κονταξής, Μαργαρίτα Δημητρίου – Καβρουδάκη, Ζωή
Φωτεινού, Μαρία Κοντοπούλου, Σοφία Αϊδίνη, Τερψ. Γκιόκα, η πρ. Αντιδήμαρχος Ελ. Παπαδοπούλου, ο πρ. Γενικός Γραμματέας του Δήμου μας Στεφ. Κασαπίδης και οι πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικ. Αργυριάδης,
Μιχ. Γαβράς, Γ. Μπαρακάκης και Κατερ. Φλατσούση και Γιάννης Μποσταντζόγλου.
Τίμησαν, επίσης, την εκδήλωση με την παρουσία τους πάρα πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και συλλογικοτήτων της πόλης μας, τα μέλη της Γραμματείας και οι εκπρόσωποι της «ΝΙΚΗΣ» στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και ο πρ. Περιφερειακός Σύμβουλος Αρ. Βρούστης.
Στην εκδήλωση έστειλαν χαιρετισμούς, λόγω αδυναμίας παρουσίας, ο πρ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής και πρ. βουλευτής Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Στ. Κούλης και ο Θωμάς Κώτσης, γιος του αείμνηστου Δημάρχου Στ. Κώτση.

 

Show More

Related Articles

Back to top button