ΠολιτικήΑθήναΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Παππάς: «Αν εκλεγώ δήμαρχος, θα είμαι 100-0 αφοσιωμένος εκεί»

Ο Νίκος Παππάς παραχώρησε συνέντευξη στο «ΗΛεΙΑ ΡΙΧ’ΤΟ Podcast».

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε τόσο για το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό, όσο και για την απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων. Ο 32χρονος γκαρντ των «πράσινων» εξέφρασε ξανά την αγάπη του για το «τριφύλλι», ενώ τόνισε πως προτεραιότητά του αυτή την στιγμή είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επιπλέον ο Νίκος Παππάς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές και τα όσα θέλει να φέρει ο ίδιος στον χώρο της πολιτικής.

«Είμαι ακόμα μέλος στον Παναθηναϊκό. Προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Όσον αφορά το κομμάτι του δήμου, το έχω πάρει τόσο ζεστά και αν όλα πάνε καλά και βρεθούμε σε αυτή τη θέση θα αφιερωθώ 100 -0 εκεί. Το άλλο είναι η αγάπη μου, η καψούρα μου. Το μπάσκετ είναι η ζωή μου. Αν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στα άλλα, ίσως βρω έναν τρόπο να παίζω, αλλά σίγουρα όχι επαγγελματικά και σίγουρα όχι σε ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού προφανώς. Είμαι φίλαθλος, είμαι από μικρός παιδί υποστηρικτής του Παναθηναϊκού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς.

Show More

Related Articles

Back to top button