ΠαραπολιτικάΕιδήσεις

Το “self test” μας έφερε μνήμες από το… “Σκόιλ Ελικικού” και το twitter πήρε φωτιά!

Ξύπνησαν οι μνήμες από το “Σκοιλ Ελικικου” στο Twitter, καθώς χρήστες του Διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες για προβλήματα στην πλατφόρμα για τα self tests.
Προβλήματα φέρονται να έχουν προκύψει με την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιοί για τη διασταύρωση του ΑΜΚΑ, προκειμένου να χορηγήσουν τα self tests σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, ξυπνώντας τις μνήμες από το… «Σκοιλ Ελικικου».
Τα σχόλια στο Twitter πέφτουν «βροχή» για το τι ακριβώς έχει συμβεί, με αρκετούς πάντως να κάνουν λόγο για «fake news».
Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου έναν χρόνο, τα λάθη που εντοπίζονταν στα εκπαιδευτικά προγράμματα που καλούνταν να παρακολουθήσουν οι επιστήμονες, προκειμένου να λάβουν το voucher των 600 ευρώ, εν μέσω του ξεσπάσματος της πανδημίας, είχαν πάρει μεγάλες διαστάσεις, με το περίφημο «Σκοιλ Ελικικου» να γίνεται πρώτο trend στο Twitter.

Σκοιλ Ελικικου - Sputnik Ελλάδα, 1920, 18.04.2020

Αυτή τη φορά, αντιμέτωποι με αντίστοιχα δυσνόητα μηνύματα φέρονται να βρέθηκαν οι φαρμακοποιοί στην ειδική πλατφόρμα που έχει ανοίξει για τις ανάγκες των self tests που πρέπει να διατεθούν σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, ενόψει του ανοίγματος των σχολείων στις 12 Απριλίου.
Χρήστες των κοινωνικών δικτύων έσπευσαν να σχολιάσουν, δημοσιεύοντας σχετικά φωτογραφίες και screenshots, χωρίς να υπάρχει εντούτοις επίσημη ενημέρωση σχετικά με το εάν καταγράφηκαν προβλήματα στην πλατφόρμα.

Το «Σκοιλ Ελικικου» πάντως «ζωντάνεψε» ξανά στο Twitter με τα σχόλια και τα λογοπαίγνια να δίνουν και να παίρνουν..

Μα ποιος είναι τελικά ο Χρήστος ΑΜΚΑ;

Μήνυμα ανήρτησε στον λογαριασμό του και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος.
Είναι τα Ελληνικά 2.0 της Ελλάδας 2.0 #Σκοιλ_Ελικικου
“Μα εγώ δεν ζω γονατιστός, είμαι της τενεκενας γιος, είμαι της τενεκενας γιός”
#Σκοιλ_Ελικικου
Εικόνα
Πηγή: sputnik.gr
Show More

Related Articles

Back to top button