ΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΑνάπτυξηΔημοτικάΕιδήσεις

“Εθελοντική Ομάδα” συστήνεται από τον Δήμο Παπάγου- Χολαργού

“Εθελοντική Ομάδα” σύστησε ο Δήμος Παπάγου- Χολαργού με σκοπό την βελτίωση της ζωής των πολιτών και την ανάπτυξη καίριων ζητημάτων που αφορούν στην καθημερινότητα και τον πολιτισμό του Δήμου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης, ενθάρρυνσης, ενεργοποίησης, ανιδιοτελούς προσφοράς και ενίσχυσης του Εθελοντισμού, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού σύστησε  “Εθελοντική Ομάδα ” και σύμφωνα με την υπ άριθμ. 184 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε ο Κανονισμός Λειτουργίας του Προγράμματος Εθελοντισμού.

Μέλη της Ομάδας Εθελοντών/ριών μπορούν να είναι Πολίτες που είναι Κάτοικοι ή  Δημότες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού ή οποιουδήποτε Δήμου της χώρας. Τα Μέλη μέσω της διάθεσης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου και της ενέργειας τους μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου σε διάφορα πεδία όπως είναι η Κοινωνική Φροντίδα, η Παιδεία, ο Αθλητισμός, ο Πολιτισμός, η Υγεία, το  Περιβάλλον κλπ.

H υποβολή της  Αίτησης των Εθελοντών/ριών μπορεί να γίνεται είτε αυτοπροσώπως, κατόπιν ραντεβού, στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55,  κα. Κοκκονάκη Σοφία, 2132002873, κα. Λάτσιου Μυρόπη, 2132002893) είτε με αποστολή στην ηλεκτρονική  διεύθυνση ethelontis@dpapxol.gov.gr

Πληροφορίες: Κα. Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας και Προώθησης της Απασχόλησης, 2132002831/893/6944699587, mathanasakou@dpapxol.gov.gr

Show More

Related Articles

Back to top button