Αγία ΠαρασκευήΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Εγκαινιάζεται το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή

Το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή εγκαινιάζεται στην κεντρική πλατεία, αύριο (4/5) στις 20.00.

Η Κομματική Οργάνωση Βάσης της πόλης αναφέρει:

«Οι εκλογές της 21ης Μαΐου διεξάγονται σε συνθήκες που βυθίζουν τον λαό στη φτώχεια και στην αδυναμία κάλυψης και των πιο βασικών αναγκών της καθημερινότητας. Μόνο οι τιμές ανεβαίνουν και γεμίζουν τις τσέπες των μεγάλων ομίλων.

Οι σειρήνες του πολέμου ακούγονται πολύ δυνατά και στη χώρα μας, που όμως καθημερινά βυθίζεται στον κίνδυνο άμεσης εμπλοκής. Η χώρα μας, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ εμπλέκονται σταθερά στην επικίνδυνη αντιπαράθεση με Ρωσία και Κίνα.

Η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, το ΜΕΡΑ25, η Ελληνική Λύση μιλούν για “δίκαιη”, “φιλολαϊκή” ή “προοδευτική”. Τέτοια λύση δεν υπάρχει. Πρόκειται για διαχείριση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Τα κόμματα αυτά, παρά τις όποιες διαφορές μεταξύ τους, συμπίπτουν στα κύρια ζητήματα που καθορίζουν το σήμερα και το αύριο του λαού. Γι’ αυτό πρέπει να ενισχυθεί η κοινοβουλευτική παρουσία του ΚΚΕ.

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου, κάθε εργαζόμενος πρέπει να αξιοποιήσει την πείρα του και να δυναμώσει το Κόμμα. Τώρα είναι η ώρα των εργαζομένων, να βγουν δυναμικά στο προσκήνιο για όλες τις σύγχρονες ανάγκες τους, την Παιδεία, την Υγεία, τη Στέγαση, την ίδια τη Ζωή. Ο αγώνας μπορεί να έχει αποτέλεσμα και να δημιουργήσει όρους ανάτασης, όταν δεν εγκλωβίζεται στα εναλλακτικά σενάρια της αστικής διαχείρισης. Καλούμε όλους τους αγωνιστές εργαζόμενους κατοίκους του προαστίου μας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Κόμματος, στην Πλατεία της Αγίας Παρασκευής, την Πέμπτη 4/5/2023 στις 20.00.

Θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας:

. Γιάννης Παπαζαχαριάκης Μουσικός, ενορχηστρωτής

. Γεωργία Κουρή Παιδαγωγός, πρόεδρος των εργαζομένων στην ειδική αγωγή

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος του ΔΣ του σωματείου μισθωτών τεχνικών-Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Show More

Related Articles

Back to top button