Αγία ΠαρασκευήΑθήναΝέαΕιδήσεις

Στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού ο Τάκης Χατζηπέρος

Τη συμπόρευσή του με τον Γιάννη Σγουρό στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, αποφάσισε ο Τάκης Χατζηπέρος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος, στο πλαίσιο της στήριξης της παράταξης ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ από το Πολιτικό Κίνημα «ΠΡΑΤΤΩ».

Ο Γιάννης Σγουρός σε δηλώσεις του τόνισε:

«Υποδεχόμαστε στην παράταξή μας τον φίλο και συναγωνιστή Τάκη Χατζηπέρο, στέλεχος της Πολιτικής Κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» και μέλος του Ναυτικού και του ιστορικού πληρώματος του Α/Τ ΒΕΛΟΣ.

Ο Τάκης Χατζηπέρος είναι ένα πρόσωπο με πολυκύμαντη δημοκρατική και αγωνιστική διαδρομή, ξεχωριστό ήθος, προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και σημαντικό έργο στο χώρο της Περιφέρειας Αττικής και της Αυτοδιοίκησης.

Τον καλωσορίζουμε στην παράταξή μας και ενώνουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στην αποτυχημένη διοίκηση Πατούλη, ώστε να πάρει η Αττική τη θέση που της αξίζει στο σύγχρονο κόσμο των ανοιχτών οριζόντων».

Από την πλευρά του, ο Τάκης Χατζηπέρος, δήλωσε τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά -στο πλαίσιο της συμφωνίας της Πολιτικής Κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» με την παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση»- αποφάσισα να συμμετάσχω στη μάχη των προσεχών Περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού. Πιστεύω ακράδαντα στη συμπόρευση και συνεργασία των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων, η οποία μπορεί και πρέπει να οδηγήσει την Αττική σε μια νέα δημιουργική πορεία με έργο για όλους τους πολίτες της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας.

Η Αττική θέλει όραμα, εμπειρία, γνώση, οργάνωση, αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα διαφάνεια. Όλα αυτά τα διαθέτει ο Γιάννης Σγουρός και η Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση».

Show More

Related Articles

Back to top button