ΠολιτικήΕιδήσεις

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Θεαματική συμμετοχή στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ

Οι δηλώσεις Κασσελακη-Αχτσιόγλου

Συμμετοχή ρεκόρ καταγράφεται στην προσέλευση των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., καταδεικνύοντας με αυτόν τρόπο τη σημασία της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του προέδρου του κόμμματος και κυρίως την επανασύσταση ενός ισχυρού κόμματος αντιπολίτευσης.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις των δύο υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατά την προσέλευση τους στις κάλπες.

 

Στέφανος Κασσελάκης:

«Οι χιλιάδες κόσμου είναι ο εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής. Έχουμε ακόμα χρόνο, το πρωί η κάλπη ήταν άδεια και όλα κρίνονται σήμερα. Οι χιλιάδες κόσμου είναι ο εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι χιλιάδες κόσμου είναι ο εγγυητής της σύγχρονης κυβερνώσας Αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι εμείς στην πρώτη γραμμή, οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

Εφη Αχτσιόγλου:

«Είμαστε εδώ για να ασκήσουμε ισχυρή αντιπολίτευση»

 

«Σήμερα δεκάδες χιλιάδες πολίτες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσέρχονται στις κάλπες και στέλνουν ένα βασικό μήνυμα, ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδώ και θα ασκεί αντιπολίτευση απέναντι σε μία κυβέρνηση που νομίζει ότι μπορεί να κυβερνά με λευκή επιταγή» και συνέχισε λέγοντας:

«Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για να ασκήσουμε ισχυρή δομική αντιπολίτευση απέναντι σε πολιτικές που θέτουν την κοινωνία στο περιθώριο, απέναντι σε πολιτικές που ασκούνται με αλαζονεία. Είμαστε και θα είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τις ανάγκες των πολιτών που ορθώς θεωρούν ότι δεν ζουν με τον τρόπο που τους αξίζει και με τον τρόπο που δικαιούνται να ζουν. Νομίζω ότι η μεγάλη συμμετοχή είναι για όλους μας, για μένα σίγουρα είναι, ευθύνη και δέσμευση ότι θα είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τους ανθρώπους που επιδιώκουν μία άλλη πολιτική στον τόπο, τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους, τους επιστήμονες και τους επαγγελματίες, να εκφράσουμε τις προσδοκίες τους και να τους δώσουμε ελπίδα και προοπτική».

«Είμαι απολύτως αισιόδοξη, πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση το βράδυ θα είμαστε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ πιο δυνατοί και πιο χαμογελαστοί για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ και της χώρας», τόνισε κλείνοντας η Εφη Αχτσιόγλου.

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button