ΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΔημοτικάΕιδήσεις

Ο Δήμος Παπάγου- Χολαργού τιμά τη γυναίκα & βραβεύει γυναίκες της πόλης

Διαδικτυακή εκδήλωση την Παρασκευή 12 Μαρτίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού τιμά και βραβεύει πέντε γυναίκες για την προσφορά τους σε διαφορετικούς τομείς η καθεμία. Μια εκδήλωση «θηλυκού γένους», που θα προβληθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 19.30 μέσω όλων των διαδικτυακών διαύλων του Δήμου.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η βουλευτής και Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής της Βουλής για την ισότητα, τη Νεολαία και τα Δικαιώματα του ανθρώπου, κα. Άννα Καραμανλή και η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των φύλων Παπάγου – Χολαργού, κα. Μαρία Δημητριάδου.

Θα ακολουθήσει η τελετή βράβευσης πέντε γυναικών με πλούσια προσφορά στην πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου. Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού θα τιμήσει:

  1. την ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού, για την προσφορά της στο χώρο της τέχνης,
  2. την Άννα Παπαναστασίου, τ. Αντιδήμαρχο για την προσφορά της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,
  3. την Εριφίλη Μποσταντζόγλου, για την κοινωνική της προσφορά,
  4. την Σοφία Πέρπερα, Πρέσβειρα του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό,
  5. την Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, Πρόεδρο του Δικτύου SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, για την κοινωνική και πολιτιστική της προσφορά.

Η εκδήλωση, την επιμέλεια της οποίας έχει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μιμή Ρουφογάλη, θα ολοκληρωθεί μουσικά με την συμβολή της σοπράνο Μίνας Πολυχρόνου και της perfomer της jazz μουσικής σκηνής και καλλιτεχνικής διευθύντριας της UNESCO Βορείων Προαστείων, Ντέπης Σακελλαρίου.

Μπορείτε να παρακολουθήστε την εκδήλωση την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα  19.30 από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού www.dpapxol.gov.gr, τη σελίδα Facebook (https://www.facebook.com/papxol) και το κανάλι Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCCuTm1yWsx1pNgbUGA07ifA/videos) του Δήμου.

 

Show More

Related Articles

Back to top button