ΥγείαΑθλητικάΠεντέλη

Σταδιακή επαναλειτουργία αθλητικών χώρων του Δήμου Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης ανακοίνωσε τη σταδιακή επαναλειτουργία των αθλητικών χώρων και τους περιορισμούς στη χρήση τους με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

“Ο Δήμος Πεντέλης ακολουθώντας τις σχετικές ΚΥΑ, τις ανακοινώσεις των ομοσπονδιών και τα υγειονομικά πρωτόκολλα έχει ξεκινήσει την σταδιακή επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, από την Δευτέρα 18.5.2020 επανεκκίνησε η λειτουργία των γηπέδων αντισφαίρισης κατόπιν ραντεβού (έχει ήδη αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση στην Ιστοσελίδα του Δήμου).

Το Κολυμβητήριο επαναλειτουργεί από την Τετάρτη 20.5.2020 για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών προπόνησης.

Από Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 και αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες καθαριότητας και συντήρησης των κλιματιστικών μονάδων σύμφωνα με τις πρόσφατες σχετικές εγκυκλίους, θα επαναλειτουργήσουν: α) το κλειστό γήπεδο μπάσκετ επί των οδών Σάμου και Γεννηματά ΔΚ Μελισσίων, β) το κλειστό γήπεδο βόλεϋ επί της οδού Πόντου ΔΚ Μελισσίων και γ) το κλειστό γήπεδο μπάσκετ επί της οδού Α.Παναγούλη ΔΚ Νέας Πεντέλης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. ΦΕΚ 1868/Β΄/ 17-05-2020 επιτρέπεται η λειτουργία όλων των ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων και κολυμβητηρίων και η χρήση τους αποκλειστικά και μόνον για την κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές ή ομαδική άσκηση) από αθλητές σωματείων ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007).

Επίσης επιτρέπεται η προπόνηση για τους υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), καθώς και η θεραπευτική άσκηση στο κλειστό κολυμβητήριο, από άτομα με αναπηρίες με απαραίτητη προϋπόθεση να έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και η προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης για την τρέχουσα περίοδο.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ σε αυτό το στάδιο η χρήση των αθλητικών χώρων από τους πολίτες ΠΛΗΝ των γηπέδων αντισφαίρισης. Η χρήση των τελευταίων για τους δημότες είναι ΔΩΡΕΑΝ.  Η προπόνηση για τους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων σε σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι επίσης ΔΩΡΕΑΝ.

Πληροφορίες : Δευτέρα έως Παρασκευή 17:30-20:30 στο τηλέφωνο  210-8104082″

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button