ΔήμοιΜαρούσιΔημοτικάΕιδήσεις

Ο Αμπατζόγλου στα έργα εγκατάστασης αιθουσών δίχρονης προσχολικής αγωγής στο Μαρούσι

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στα έργα εγκατάστασης σχολικών αιθουσών και διαμόρφωσης σχετικών χώρων, στις περιοχές των Εργατικών Κατοικιών (Ιερού Λόχου) και των Αναβρύτων (Ανδρέα Συγγρού & Ίωνος) για το θεσμό της δίχρονης προσχολικής αγωγής.

Ο Δήμαρχος επόπτευσε όλη τη διαδικασία μεταφοράς και εγκατάστασης των ειδικών σχολικών αιθουσών (προδιαγραφών ΚΤΥΠ) καθώς και τη διαμόρφωση των περιβαλλόντων χώρων, ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στις περιοχές τοποθέτησης είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με κατοίκους που του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την δημιουργία των νέων σύγχρονων δομών φιλοξενίας των νηπίων.

Μαρούσι: Αυτοψία στα έργα εγκατάστασης σχολικών αιθουσών για την δίχρονη  προσχολική αγωγή πραγματοποίησε ο Δήμαρχος - Edisorama.gr

Μετά το πέρας της αυτοψίας, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη. Αναλάβαμε την ευθύνη να υλοποιήσουμε το θεσμό της προσχολικής αγωγής στο Δήμο μας, εν μέσω πολλών αντιξοοτήτων όπως γραφειοκρατία, πανδημία και άλλους παράγοντες τους οποίους με σθένος και καλή συνεργασία των υπηρεσιών μας, καταφέραμε να ξεπεράσουμε. Απέναντι στους μηδενιστές και τους καταστροφολόγους εμείς επιλέξαμε σιωπηρά το δρόμο της ευθύνης και προσήλωσης στο στόχο προκειμένου τα παιδιά μας και οι οικογένειές τους να απολαύσουν ποιοτικών υπηρεσιών. Βρισκόμαστε εντός χρονοδιαγραμμάτων και πολύ σύντομα ο θεσμός της δίχρονης προσχολικής αγωγής θα είναι μία πραγματικότητα και για το Μαρούσι».

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδεψαν στην αυτοψία οι Αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Κάββαλος, Γιάννης Νικολαράκος και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Παναγιώτης Σαγρής, η Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου – Σταματάκη και υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Σημειώνεται πως όμοιες υποδομές με αυτές των Εργατικών Κατοικιών και Αναβρύτων εγκαθίστανται στις περιοχές του Νέου Αμαρουσίου, των Αγίων Αναργύρων και της Κοκκινιάς (που ήδη έχει τεθεί σε λειτουργία).

Show More

Related Articles

Back to top button