ΚοινωνίαΝέαΕιδήσεις

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σέρνει στα δικαστήρια τον Ζαραλίκο

Στα δικαστήρια απειλεί να σύρει τον stand up κωμικό Χριστόφορο Ζαραλίκο ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, έπειτα από σατιρικό βίντεο.

Με ανακοίνωσή του από το υπουργείο Ανάπτυξης, ο υπουργός δηλώνει ότι «μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκει στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά του ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγει στη Δικαιοσύνη».

Από πλευράς του, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος του απάντησε: «Ώπα φίλε, εμείς περιμένουμε 15 μήνες την αντίδραση της ΝΔ για το ντου στο θέατρο Καρέζη με μπράβους και δεν κάνουμε έτσι. Στην ουρά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω «ανεβάσει» ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα.

Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη.

Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη.

Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας».

Show More

Related Articles

Back to top button