ΒριλήσσιαΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στο πάρκο «Μαρία Κάλλας» στα Βριλήσσια

Από την Πέμπτη 3 Αυγούστου, οι δημότες των Βριλησσίων και οι επισκέπτες του πάρκου της πρώην Ναυτικής Βάσης έχουν τη δυνατότητα να κινούνται και να αθλούνται σε έναν χώρο με ασφάλεια και αναβαθμισμένη αισθητική.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο συνίσταται στην προμήθεια και εγκατάσταση 70 φωτοσυστήματων LED, ισχύος 20W και φωτεινής ροής 2.100 lumen, επί των υφιστάμενων ιστών στο πάρκο, αντικαθιστώντας τον υφιστάμενο συμβατικό φωτισμό.

Με τα νέα φωτιστικά αναβαθμίζεται σημαντικά ο συνολικός ηλεκτροφωτισμός του πάρκου «Μαρία Κάλλας», τονίζεται ο οικολογικός χαρακτήρας του πάρκου αφού μειώνεται το ανθρακικό του αποτύπωμα λόγω της τεχνολογίας LED, ελαχιστοποιούνται τα κρούσματα βανδαλισμών λόγω ελλιπούς φωτισμού και επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας έως και 80%.

«Η σταδιακή, πλήρης υλοποίηση αυτού του αναπτυξιακού έργου υποδομής είναι πολύ μεγάλης σημασίας για τον τόπο, καθώς θα το απολαμβάνουν οι πολίτες για τις επόμενες δεκαετίες», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Βαφειάδης.

Show More

Related Articles

Back to top button