ΕκπαίδευσηΔήμοιΠαπάγου-ΧολαργόςΔημοτικάΝέαΕιδήσεις

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Παπάγου- Χολαργού έτοιμοι & ασφαλείς για το σημερινό ξεκίνημα

Ολοκληρώθηκαν οι προετοιμασίες για το άνοιγμα των δημοτικών παιδικών σταθμών Παπάγου – Χολαργού, σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, όλα τα τμήματα προσχολικής αγωγής έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί σχολαστικά σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Επίσης έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση των κανόνων υγιεινής καθώς και έχουν υλοποιηθεί τα προβλεπόμενα για τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων.

Οι παιδαγωγοί έχουν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα self-test ενώ για τους εργαζόμενους μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ, έχει μεριμνήσει ο Δήμος για τη διενέργεια των ελέγχων, προκειμένου να επιστρέψουν όλοι με ασφάλεια στην εργασία τους.

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής (Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.) κα Χρύσα Παρίση και την προϊσταμένη διοίκησης κα Αδαμαντία Μούσιου επισκέφθηκε τους παιδικούς σταθμούς εν όψει της επαναλειτουργίας τους και δήλωσε:

«Οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης μας θα επαναλειτουργήσουν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την προφύλαξη της υγείας των παιδιών, των οικογενειών τους και των εργαζομένων. Οι προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν με όλες τις απαραίτητες εργασίες και το προσωπικό του Δήμου μας είναι έτοιμο και ανυπομονεί να υποδεχτεί και πάλι τα παιδιά μας στη μεγάλη αγκαλιά των παιδικών σταθμών».

Tags
Show More

Related Articles

Close