ΑθλητικάΝέαΕιδήσεις

ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου: «Καμία επιστολή της ΕΠΟ, ακόμα χρωστάνε τον περσινό»

Την απάντησή της στα σενάρια που ήθελαν την ΕΠΟ να έχει στείλει επιστολή για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet έδωσε η διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Με επίσημη ανακοίνωση, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Σταδίου ενημέρωσαν πως δεν έχουν λάβει οποιαδήποτε επιστολή και πως οι επαφές των δύο πλευρών περιορίστηκαν σε μία τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου προς τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη στις 13 Απριλίου.

Μάλιστα, στο τελευταίο σημείο της ανακοίνωσης η διοίκηση κάνει λόγο για εκκρεμούσες οφειλές της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τη διεξαγωγή του περσινού τελικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για την ορθή ενημέρωση των φιλάθλων το ΔΣ του ΟΑΚΑ ανακοινώνει ότι:

-Ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε επιστολή της ΕΠΟ σχετικά με τη δυνατότητα τυχόν διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας 2023.

-Η μοναδική επαφή αφορά σε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, προς τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023.

Ο κ. Μπαλτάκος, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες, διερευνητικά ζήτησε να πληροφορηθεί αν οι εργασίες ελέγχου όλων των μεταλλικών κατασκευών «Καλατράβα», οι οποίες ξεκίνησαν έπειτα από την υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που διενέργησε το ΤΑΙΠΕΔ, θα επέτρεπαν διαθεσιμότητα του Σταδίου περί τα τέλη Μαΐου.

Ο κ. Βιδάκης ενημέρωσε επιπλέον τον κ. Μπαλτάκο για την εκκρεμούσα οφειλή της ΕΠΟ προς το ΟΑΚΑ από τη διεξαγωγή του περσινού Τελικού Κυπέλλου, για την εξόφληση της οποίας η Ομοσπονδία δεν έχει μεριμνήσει».

Show More

Related Articles

Back to top button