Αγία ΠαρασκευήΑνάπλασηΈργαΔημοτικά

Ξεκινούν οι παρεμβάσεις βελτίωσης στο “Σταύρος Κώτσης

Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου που αφορά τις παρεμβάσεις βελτίωσης του γηπέδου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της εταιρίας «Π. Αλιφέρης – Α. Φουρτούνη και Σία ΕΕ δτ ΑΛΦΑΤΕΡ ΕΕ», την Παρασκευή 8 Μαΐου στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής.

 Όπως αναφέρεται στον τίτλο του έργου, η ανωτέρω εταιρία αναλαμβάνει την κατασκευή συνθετικού τάπητα (ταρτάν), αντικατάσταση χλοοτάπητα, βελτίωση των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων (γραφείο, αποδυτήρια, τουαλέτες) και περίφραξη του χώρου.

Η αποπεράτωση του έργου θα γίνει εντός 12 μηνών από την ημέρα πρωτοκόλλησης της σύμβασης, δεν θα δοθεί προκαταβολή στην ανάδοχη εταιρία και το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 700.025.16 €, εκ των οποίων 100.025,16 € από ίδιους πόρους του Δήμου για το έτος 2021 και 600.000 € από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ για το έτος 2020.

Τη σύμβαση υπέγραψε εκ μέρους του Δήμου ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και εκ μέρους της εταιρίας ο νόμιμος εκπρόσωπός της Ευάγγελος Γυφτοδήμος. Παρόντες στην υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Σάρκουλας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιλτιάδης Κύρκος και ο προϊστάμενος αρχιτεκτονικού σχεδιασμού της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χάρης Φρούντζος.

Τέλος, να σημειωθεί ότι τον περασμένο Οκτώβριο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με ομόφωνη απόφαση είχε εγκρίνει τους όρους διακήρυξης και των τευχών δημοπράτησης του έργου, με εξαίρεση τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή» Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος είχε ψηφίσει «λευκό».

Show More

Related Articles

Back to top button