ΚινηματογράφοςΗράκλειοΝέαΕιδήσεις

«Νοσταλγία»: Η κινηματογραφική μηχανή ανάβει στο δημοτικό θερινό σινεμά του Ηρακλείου

Για ένα ακόμα καλοκαίρι στο Ηράκλειο Αττικής τα βράδια γεμίζουν σινεμά.

Η «Νοσταλγία», ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος της πόλης, επιστρέφει και κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 18 Μαΐου, για να κρατήσει καθημερινά -με δύο προβολές (19.30 και 21.00)- και ως τις αρχές του Φθινοπώρου την καλύτερη συντροφιά στους φίλους της 7ης τέχνης από την πόλη, αλλά και όλες τις άλλες περιοχές, που κατά χιλιάδες τον επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Στο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται ταινίες πρώτης προβολής, ταινίες που έκαναν επιτυχία μέσα στη σεζόν, παλιές, αγαπημένες δημιουργίες αλλά και παιδικές ταινίες, για όλη την οικογένεια.

Λίγες ημέρες πιο πριν, την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, στις 19:30, το Θέατρο Σκιών Αθανασίου, με τον «Καραγκιόζη Οδοντίατρο», διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους, με ένα δώρο καλωσορίσματος για όλα τα παιδιά.

Όπως ενημερώνει ο πρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ, της Δημοτικής Επιχείρησης η οποία έχει την ευθύνη της λειτουργίας του σινεμά, Νίκος Σπυρόπουλος, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής στα εισιτήρια θα ισχύουν εκπτώσεις για τα παιδιά κάτω των 12 ετών, για τους φοιτητές, για ανέργους, αλλά και για τους ενήλικες άνω των 65 ετών.

Η «Νοσταλγία» βρίσκεται Κέας & Τερψιχόρης, στο Ηράκλειο Αττικής, λίγα μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο.

Τηλ. αριθμός για πληροφορίες στη ΚΕΑΕΔΗΑ 210 2773731.

«Τα τραπεζάκια και οι καρέκλες στήθηκαν, το πανί μας άνοιξε, η μηχανή άναψε και η “Νοσταλγία” μας μύρισε βασιλικό και δυόσμο. Όλα έτοιμα για ένα ακόμα καλοκαίρι απογευματινών και βραδινών ραντεβού με τις καλύτερες ταινίες της σεζόν, ένα καλοκαίρι ποιοτικού χρόνου με την οικογένεια και τους δικούς μας ανθρώπους. Σας περιμένουμε», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου.

Show More

Related Articles

Back to top button