Αγία Παρασκευή

«Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής»: «Τρία χρόνια χωρίς καφέ κάδους ανακύκλωσης»

Τι ανέφερε για το ζήτημα η παράταξη με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο

Η δημοτική παράταξη «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» επανήλθε στο θέμα των καφέ κάδων ανακύκλωσης που όπως σημείωσε, έχουν αποσυρθεί από τον Δήμο, εδώ και μία τριετία. Ο συνδυασμός, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, ανέφερε χαρακτηριστικά:

O επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Σταθόπουλος

«Από τον Ιούλιο του 20, δηλαδή πριν τρία και χρόνια, οι καφέ κάδοι εξαφανίσθηκαν από την πόλη μας.
Μάλιστα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παρέλαβε, τότε, νέους κάδους από την Περιφέρεια όπως και καδοπλυντήριο. Τι συμβαίνει λοιπόν επί τρία ολόκληρα χρόνια; Και δεν αναφερόμαστε εδώ στην καθαριότητα της πόλης που καθημερινά υποβαθμίζεται. Απαιτούμε την άμεση επαναφορά των καφέ κάδων.

Θυμίζουμε, ότι το 2018 τοποθετήσαμε στην πόλη μας, για πρώτη φορά, καφέ κάδους ανακύκλωσης στις Λαϊκές αγορές, έξω από supermarkets και μανάβικα και σε 30 σημεία της Αγίας Παρασκευής στις γωνιές ανακύκλωσης που δημιουργήσαμε. Οι καφέ κάδοι είναι απαραίτητοι για την συλλογή αυτών που ονομάζουμε οργανικά απόβλητα (φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, γαλακτοκομικά, υπολείμματα κρέατος, φύλλα γκαζόν, χαρτί κουζίνας κ.α.), είχαν δε σημαντική αποδοχή από τους πολίτες. Η καθαριότητα στην Αγία Παρασκευή, σήμερα, δεν είναι καθόλου ικανοποιητική. Επιβάλλεται να κάνουμε πολλά για να πλησιάσουμε τους πρωτοπόρους στον τομέα αυτό, Δήμους. Το οφείλουμε στους κατοίκους της πόλης μας».

Show More

Related Articles

Back to top button