ΚοινωνίαΕιδήσεις

Νέα καταγγελία για βιασμό εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη

Μια ακόμη καταγγελία εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη βλέπει το «φως της δημοσιότητας», καθώς οι δικαστικές αρχές ερευνούν μια νέα υπόθεση βιασμού από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση κατέθεσε σήμερα ένας 24χρονος που, όπως είπε, βιάστηκε από τον Δ. Λιγνάδη όταν ήταν 17 ετών. Το συγκεκριμένο θύμα είχε αρχικά καταθέσει στην ανακρίτρια ως μάρτυρας. Ενώπιόν της, όμως, κατήγγειλε και τη δική του κακοποίηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 24χρονος υποστήριξε πως ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης τον είχε «ψαρέψει» στον δρόμο και πως ο βιασμός του έγινε στο σπίτι του ηθοποιού όταν τον κάλεσε κάποια στιγμή και αυτός, ανυποψίαστος για όσα θα ακολουθούσαν, πήγε.

Ο εν λόγω μάρτυρας φέρεται να αποκάλυψε κι άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης με «πρωταγωνιστή» τον Δημήτρη Λιγνάδη και για τα οποία είχε γνώση, καθώς φαίνεται να ήταν ο ίδιος παρών όταν αυτά συνέβησαν.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι και η παραπάνω κατάθεση, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει το θύμα για τον τρόπο προσέγγισής του και τον τόπο όπου έγινε αυτή, ενισχύει ακόμη περισσότερο την άποψη περί μιας κοινής μεθόδου σε όλες τις περιπτώσεις, ενός «modus operandi» από την πλευρά του ηθοποιού.

Ότι δηλαδή «ψάρευε» ανήλικα και νεαρά αγόρια στις πλατείες (όπου, όπως και ο ίδιος είπε στην απολογία του, τις προτιμούσε για να πίνει τον καφέ του), τα έκανε να τον εμπιστευτούν και στη συνέχεια τα έπειθε να πάνε μαζί στο σπίτι του, όπου τα κακοποιούσε, αφού πρώτα είχε εξουδετερώσει τις όποιες αντιστάσεις τους με αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες.

Η συγκεκριμένη, πάντως, μαρτυρία για τον τέταρτο βιασμό, όπως αναφέρει η Realnews, αναμένεται να μπει σύντομα στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Όπως έχει διευκρινιστεί από δικαστικές πηγές, για την όποια νέα καταγγελία εις βάρος του Δ. Λιγνάδη θα ανοίγει καινούργια δικογραφία και η Εισαγγελία θα διενεργεί προκαταρκτική έρευνα.

Πηγή: tvxs.gr

Show More

Related Articles

Back to top button