ΔήμοιΝέαΕιδήσεις

Νέα Ιωνία: Φορητό αυτόματο απινιδωτή απέκτησε το 7ο Γυμνάσιο με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων

Το είχε θέσει ως προτεραιότητα και το έκανε πράξη.

Ο λόγος για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, το οποίο κατάφερε να προμηθευτεί έναν φορητό αυτόματο απινιδωτή.

«Η ύπαρξη μίας τέτοιας συσκευής στα σχολεία είναι απαραίτητη, σύμφωνα με όσα μας είχαν συμβουλεύσει οι ειδικοί από το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού, που μας είχαν επισκεφτεί και μας μίλησαν λίγους μήνες πριν» λένε οι γονείς και προσθέτουν:

«Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το αίτημά μας για χορηγία αυτόματου φορητού απινιδωτή για το σχολείο μας έγινε αποδεκτό από την εταιρεία Motor Oil Ελλάς. Την προηγούμενη μόλις εβδομάδα μας πληροφόρησαν για τη θετική εξέλιξη του αιτήματός μας και ήδη ο απινιδωτής βρίσκεται εγκατεστημένος στον χώρο της εκπαιδευτικής μονάδας, μετά από επίδειξη που έγινε από υπαλλήλους της εταιρείας που το προμήθευσε».

Ο Σύλλογος εκφράζει την ευγνωμοσύνη των γονιών και ευχαριστεί δημοσίως την εταιρεία Motor Oil Ελλάς, η οποία χορήγησε αυτόν τον απαραίτητο εξοπλισμό στο σχολείο, «που αυξάνει την ασφάλεια και θωρακίζει την υγεία των μαθητών μας, έναντι απρόοπτου συμβάντος» όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Show More

Related Articles

Back to top button