ΥγείαΚηφισιάΔήμοιΔημοτικάΕιδήσεις

Νέα δράση rapid test την Κυριακή 11 Απριλίου στην Κηφισιά

Δωρεάν rapid covid test ανίχνευσης του κορονοϊού πραγματοποιεί Κυριακή 11 Απριλίου 2021, από τις 10:00 έως τις 15:00 ο Δήμος Κηφισιάε με κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ που θα βρίσκεται στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου Νέας Κηφισιάς (Ηρ. Πολυτεχνείου 4, Κηφισιά).
Οι δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου πραγματοποιούνται από το Δήμο Κηφισιάς σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στην προσπάθεια να αναχαιτιστεί η πανδημία του Covid-19.
“Με τα μαζικά tests διακόπτουμε την διασπορά του ιού στην κοινότητα. Καλούμε ιδιαιτέρως τους νέους αλλά και τους γονείς να τους παρακινήσουν να προσέλθουν στη δράση.”
Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ. Εξετάζονται άτομα ηλικίας άνω των 10 ετών και για την επικοινωνία των αποτελεσμάτων θα πρέπει να δοθεί αριθμός κινητού τηλεφώνου.
Οι πολίτες παρακαλούνται να προσέρχονται με μάσκα ενώ για τη μετακίνησή τους θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.
Στο χώρο που θα διενεργούνται τα tests, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.
Tags
Show More

Related Articles

Close